Perfecte_poster_perfect_cadeau7_2560x960_over

Verhaal

Drie broers zien zichzelf als het centrum van hun eigen, kleinzielige universum; een ongrijpbare vrouw waar ze allemaal om verschillende redenen van houden maar die hen alle drie om uiteenlopende redenen misleidt; een afwezige, bedlegerige vader wiens aanstaande erfenis de familie samenbrengt onder het mom van een gemoedelijk reüniediner: het zijn de giftige ingrediënten voor een rampzalige avond.

Een ongemakkelijk reüniediner tussen drie mislukte broers ontspoort wanneer de vrouw waar ze allemaal van houden haar zwangerschap bekendmaakt maar weigert te vertellen wie de vader is.

Arend, de oudste van drie broers en gezapige echtgenoot van de ongrijpbare Sylvia, worstelt om hoofd van de familie te blijven en zijn broers Marcus en Tom te blijven domineren. Als blijkt dat zijn broers ieder hun eigen geschiedenis met Sylvia hebben ontpopt Marcus zich tot een gluiperd die op wraak zint en Tom tot een pedante fantast met een geheim.

Wanneer Sylvia haar zwangerschap onthult zonder bekend te maken wie de vader is, verdwijnt het vernislaagje welgemanierdheid en verandert het zevengangendiner in een barre veldtocht naar waarheid.

Sylvia’s uiteindelijke bekentenis neemt al hun illusies weg en dwingt ieder van hen het verleden èn de toekomst onder ogen te zien.

© PERFECT CADEAU